Click image for larger version

Views:	1
Size:	38.6 KB
ID:	966632
    Andre runde av NorgesCup ble kjørt innendørs i Gjøvik Søndag 25. November. Alle de beste modified førerene i Norge stilte opp som økte kravet for å komme seg til en A-finale høyere og pallplassen var det tett kniving om.

Etter kvalifiseringene var det Adrian Berntsen som tok TQ som eneste fører med 30 runder. På andreplass stod Tom Erik Haaversen, mens Petter Berntsen tok 3. plass. Det skilte kun 0.142 sekunder mellom Tom Erik og Petter.

I de første 2 finalene tok Adrian enkelt seieren og sikret 1. plass totalt. Talentet Oskar A. Fjeld kjørte 2 imponerende finaler hvor han slåss mot Petter og Tom Erik 2. plassen. Oskar tok to 2. plasser i de 2 første finalene. Petter Berntsen tok 3. plassen i den første finalen, mens nylig kronede 1:10 2WD Buggy fører Niklas Bjørkå Roos tok 3. plassen i den andre finalen.

I den siste finalen hadde Adrian en sikker ledelse, men etter å ha kjørt på koppen i siste minutt fikk Petter muligheten til å passere og holdt denne helt inn forran Adrian. Petter tok dermed en viktig 1. plass og fullførte totalt på 2. plass forran Oskar.

1:10 Stock:
    Da var Gjøvik helgen over og det var 9 førere i stock på lørdag og 8 på søndag noe som er ny rekord hehe.
    Det var en helg med masse kjøring og vi hadde førere som var 10 og 12 år, noe jeg synes var kjempe gøy håper disse også synes det var morsomt og kjøre i stock klassen.