Announcement

Collapse
No announcement yet.

Informasjon om Bergen og Omegn Modellbilklubb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Informasjon om Bergen og Omegn Modellbilklubb

    Bergen og Omegn modellbilklubb er en forening som har til formål å samle RC-bil interesserte personer i alle aldre, i Bergen og omegns kommunene. Vi har permanent utendørs 1:8Off Road bane på Osterøy, og permanent innebane for 1:10Off Road på Sotra.I tillegg kjører vi mye på Os Skule, og vi disponerer en privat hagebane på Nordås. Klubben vår ble startet i 2006 og vi har ca. 100 medlemmer.

    Noen kjører kun for å ha gøy og treffe andre likesinnede. Vær ikke redd for å ta kontakt og spørre om hjelp! Andre driver med radiostyrt bilsport som et alternativ til motorsport i full skala. Klubben er tilsluttet Norges Motorsportforbund, som er hovedorganet for radiostyrt bilsport i Norge. Igjennom dette er vi også tilsluttet Norges Idrettsforbund.

    Norges Motorsportforbund er også tilsluttet EFRA (European Federation of Radiocontrolled Automobiles). Modellbilsporten utøves hovedsaklig etter internasjonale regler, slik at alle konkurrerer på stort sett samme grunnlag over hele verden. Klubben arrangerer en rekke konkurranser hvert år, både lokale og regionale, hvor vi selvsagt håper at også DU kan delta! Noen kjører konkurranser for å vinne, andre bare for spenningens skyld. Uansett har vi det alle sammen veldig gøy! Det er helt ufarlig - bli med og prøv!

    Besøk oss på http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=556259
    og www.bombk.no
    Last edited by Jostein; 28 April 2012, 10:47. Reason: Endringer
    - Jostein Helland -
    www.tnrc.ipublish.no

  • #2
    Da vår hjemmeside for tiden er ustabil må folk bruke denne linken og lagre den for å lett komme inn på vår hjemmeside. bombk.no er snart oppe og går igjen.Link til hjemmesiden vår:


    - Jostein Helland -
    www.tnrc.ipublish.no

    Comment

    (RS) Radiostyrt.no Statistics

    Collapse

    Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 2
    Welcome to our newest member, Erik-M.
    Working...
    X