Announcement

Collapse
No announcement yet.

Spennende byggeoppdrag, hvem tar utfordringen?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Spennende byggeoppdrag, hvem tar utfordringen?

    Hei!
    Vi er et reklamebyrå i Trondheim som jobber med mange forskjellige prosjekter. I disse dager jobber vi med en ny kunde, og vi har en idé om å gjennomføre et fjernstyrt modellbåt-race her i Trondheim i sommer, nærmere bestemt mellom 28 juli og 3 august 2013.

    Kunden driver med produksjon- og frakt av olje/gass og har rimelig heftige båter i sin flåte. Vi ønsker å få bygget 3-4 båtmodeller fra deres flåte, men dette er et prosjekt vi ikke kan gjennomføre selv. Vi er derfor ute etter en partner som kan ta på seg et slikt oppdrag mot betaling. Er dette noe som kan være interessant for noen av dere her inne? Vi stiller med bilder og beskrivelse av båtene og dere må kunne stå for resterende.

    Legger ved tre tilfeldige bilder i denne mailen, slik at dere skjønner hvilke type båter det er snakk om. Vi kommer ikke til å ha behov for stor detalj-likhet, det viktigste vil være form, farge og enkle kjennetrekk. Det kan godt hende vi ender med å lage 4 like modeller også. Dette kommer an på tid og kostnader.
    Umiddelbar tanke om lengde på modellen, er ca 60 cm, men her vil vi selvfølgelig ikke ha føringer, dette er det dere som er gode på!


    Er det noen her som kunne tenke seg å ta på seg et slikt oppdrag, er dette gjennomførbart, eller har dere innspill til hvordan vi bør gå frem for å komme i land med noe slikt?

    Kontakt meg gjerne på mail; monica@h-k.no
    Click image for larger version

Name:	LB-Teekay_Petrojarl_134335c.jpg
Views:	3
Size:	30.4 KB
ID:	790133Click image for larger version

Name:	Norway-Talisman-to-Use-Petrojarl-Varg-FPSO-Beyond-Its-Original-Lifetime.jpg
Views:	3
Size:	55.4 KB
ID:	790132Click image for larger version

Name:	petrojarl_varg.jpg
Views:	3
Size:	22.0 KB
ID:	790131

(RS) Radiostyrt.no Statistics

Collapse

Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 2
Welcome to our newest member, Erik-M.
Working...
X