Announcement

Collapse
No announcement yet.

Trenger hjelp med en MAVERICK STRADA MT EVO 1/10

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trenger hjelp med en MAVERICK STRADA MT EVO 1/10

    Hei.

    Min datter fikk en Maverick Strada MT Evo 1/10 til jul,
    og nå har det oppstått noen problemer med den.

    Uansett hva jeg gjør, så får jeg ikke bilen til å reagere/bevege seg.
    Det er oppladet batteri både i transmitteren/fjernkontrollen og bilen.
    (Når batteriet til bilen er tomt, så beveger fortsatt hjulene seg fra side til side, selv om bilen ikke kjører fram eller tilbake.)

    Når jeg har slått på transmitteren/fjernkontrollen og bilen så lyser det et rødt lys på receiveren,
    og så blinker det et rødt lys på speed controlleren.
    Hvis jeg slår av transmitteren/fjernkontrollen så lyser det også på receiveren.

    Har også prøvd å koble batteriet direkte til motoren, da starter den.

    Noen som har tips til hva jeg kan prøve videre?

  • #2
    Prøv å rekalibrere ESC (fartskontroller). Hvis dette ikke funker så er den antagelig gåen...
    For du kan ikke ha kommet "borti noe" på sender som gjør det? (Burde flytta seg litt uansett)

    ESC er kanskje ikke vanntett ... Kjørt i mye snø/vann etc.?
    Tom I. Arntsen - Radiostyrt.no - Modellflynytt.no - Modellsalg.no
    - NiceShot.no

    Comment


    • #3
      Takk for svar!

      Skal se om jeg finner noe om dette i bruksanvisningen som fulgte med.
      Vell, det er min datter som har brukt bilen, så det er vanskelig å vite om hun har kommet borti noe.
      Jeg har sett på senderen og ingenting ser unormalt ut.

      ESC skal i hvert fall være vanntett i følge produsenten.

      Comment


      • #4
        Sving fungerer, men ikke forover, bakover?

        Comment

        Working...
        X