Announcement

Collapse
No announcement yet.

clutch med smeltet plastikk og noen andre spm ang traxxas slash

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • clutch med smeltet plastikk og noen andre spm ang traxxas slash

    Hei.

    Det begynte med at clutchen ble slakk helt plutselig, bilen virket helt fint men dagen etterpå når batteriet var ladet opp igjen så kom det en rar lyd og bilen tok ikke skikkelig tak, fant ut at det bare var og stramme clutchen så virket den fint. Fant da smeltet plastikk rundt lageret som clutchen monteres på som sitter på motorfestet, skrapte det vekk og lageret går fint.

    Tok opp i dag og ser at det nå er smeltet plastikk rundt fjøren mot drevet, hva kan dette komme av?

    Odd M: Slik som vi snakket om i forrige tråd så var vi inne på om det var noe mere enn lageret som burde byttes, kan du se på bildet om det plastikk motorfestet ser greit ut eller om det er slitt og at det er her den plastikken som smelter kommer i fra?
    Vi var inne på hvilke lagere som burde byttes pga sand, det lageret på motorfestet som man monterer inn clutchen på går fint rundt enda, men er greit å bytte det kanskje, for det er dette lageret du mente? Ser og at lageret ytterst på bakdiffen er fult av møkk men det går fremdeles lett rundt så kanskje greit og ikke bytte det.

    Merket også at motor drevet satt helt løst, sett skruen hadde løsnet. Synes det er merkelig at bilen har gått skikkelig med dette løst.
    Her er bildeneClick image for larger version

Name:	20131014_220229_resized.jpg
Views:	1
Size:	27.8 KB
ID:	790637Click image for larger version

Name:	20131014_220256_resized.jpg
Views:	1
Size:	26.2 KB
ID:	790638Click image for larger version

Name:	20131014_220305_resized.jpg
Views:	1
Size:	25.1 KB
ID:	790639

  • #2
    Du ser jo hva som er skadet, plasteforingn rundt akslingen der dette lageret står. Fordi lageret går tregt spinner akslingen på indre lagerring, i stedet for at lageret går rundt. Sjekk manualen som følger bilen, det er et kit med nytt lager og oppgradert foring av aluminium.

    Jeg har i tillegg slitt med at motorfestet der ytre ring står montert blir skadet. Inspiser ofte og bytt dette lageret dersom det ikke går jevnt og fint. Billige lagre på ebay og rcmart Evt oppgrader til et motorfeste med større lager, f.eks KingHeadz eller det Yeah Racing som jeg nevnte i den andre tråde.
    Slash 4x4, Sakura Zero S, Wraith, 2x SCX10

    Comment

    (RS) Radiostyrt.no Statistics

    Collapse

    Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 2
    Welcome to our newest member, Erik-M.
    Working...
    X