Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vurderer mitt første nitrobilkjøp!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vurderer mitt første nitrobilkjøp!

    Hei!Eg har heilt sida eg var liten gutt hatt lyst på ein radiostyrt bil som kunne gå fortare enn 20-30 km/t og ikkje gjekk tom for strøm etter 30 minutt kjøring!Men det vart aldri lov her i huset med radiostyrt bil som gjekk på noe anna enn strøm Nå er det med andre ord på tide å realisere drømmen om nitrobil!Eg har veldig lite kunnskaper om nitrobiler, men liker å leike med ting som går fort og skru, så det må jo være den perfekte kombinasjonen!Har sett litt på HPI Savage 21/25 (vi snakker brukt selfølgelig) og desse virker som noen virkelig monster!Har også sett på HPI Bullet ST.Men som sagt, eg har veldig liten kunnskap om dette og for alt eg veit kan det være andre merker eg overser som kan være vel så bra! Kva burde eg tenker på og kva anbefaler dere?Som dere skjønner utifra bilane eg tenker så skal den kunne fly avgårde på alt slags underlag!

  • #2
    Hei.. ka prisklasse du tenke?
    Cato Risholm, fullt hobbyrom...

    Comment


    • #3
      Tenker på rundt 2000kr, så det må jo bli brukt Har ikkje lyst å kaste vekk mykje penger visst det ender med at den blir lite kjørt

      Comment


      • #4
        ok..då e nok savage et bra valg for herjing..kan vel finne revo og til den prisen,bedre køyreegenskaper men tåle vel litt mindre..sjekk ut tilsalgssidene her litt,so e der nok etkvart..
        Cato Risholm, fullt hobbyrom...

        Comment


        • #5
          Denne er vel kanskje et alternativ: http://forum.radiostyrt.no/vb/showth...pro-truggy-1-8 billig alternativ:http://forum.radiostyrt.no/vb/showth...ler-bra-stand!
          Cato Risholm, fullt hobbyrom...

          Comment


          • #6
            hei sann, du kan få kjøpt greie biler fra rcteam til rundt den prisen du tenker deg vis du hadde eks lakt til 690 kr så får du en fin ha-bao hyper 7.5rtr, her er nett adressa til en butikk som selger ha-bao biler http://rcteam.mamutweb.com/Shop/List/18-Skala/11/1. men uansett om du har bestemt deg for 2000 så anbefaller jeg deg uansett kjøp en 1/8 bil pga de er veldig lette å skru på.

            Comment

            (RS) Radiostyrt.no Statistics

            Collapse

            Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 2
            Welcome to our newest member, Erik-M.
            Working...
            X