Announcement

Collapse
No announcement yet.

trege dempere losi8 3.0

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • trege dempere losi8 3.0

    Har bygget en losi8 3,0 å demperne har blitt veldig trege. Stock setup er 40 forran og 25 bak. Nå har jeg fylt 35 forran å det ble litt bedre men ikke helt som eu'n jeg har. Kan ikke se hva jeg kan ha gjort feil i montetingen heller. Synes det er snodig at stock setupet kan vere så feil. Frontdemperne var så trege at bilen ble lavere å lavere etter mange dumper på rad, så tokk den i forran å flippet rundt. Noen som har erfaring å kan hjelpe.

  • #2
    Vel, jeg har en kompis som klarte å bytte om på diff/demperolje under sammensetning av sin bil:/
    og da ble demperne sinnsykt "trege"
    ikke d som har skjedd her?
    Team losi ten scte/ team losi tlr ten scte2.0 mip pro4mance x 2 / div båter og fly

    Comment


    • #3
      He he det må ha blitt trekt. nei det er jeg sikker på at jeg ikke har gjort.

      Comment


      • #4
        Det var ikke dårlig støp i stemplene da? Slik at hølene i stemplene ikke var så store som de burde være.
        B4.2; RC8.2e; DNX408Te; SCX10 Hilux; SCX10 G6; Tamiya Nitrage; Tamiya TL-01 WRC Escort; Tamiya Porsche 959
        Smash shark m/3674
        HPI 4life

        Comment


        • #5
          Hmmm det kan være en mulighet. Rart at alle fire er trege. Serlig dr forran. Får skru dem ut å se. Blir de trege om det er luft i dem? Den blære som ligger på toppen er jo veldig mye stivere en på eu 2.0. Den ser helt andeledes ut. Kan jeg ha gjort no feil med den kansje? Jeg bare satte den i lokket skrudde på lokket, dyttet stempeler helt til toppen å ventet på at olje og luft var ute før jeg strammet til.

          Comment


          • #6
            ja du fyller olje, lar de stå en stund så lufta er ute også skrur du på hetta med stempelet helt inne.
            B4.2; RC8.2e; DNX408Te; SCX10 Hilux; SCX10 G6; Tamiya Nitrage; Tamiya TL-01 WRC Escort; Tamiya Porsche 959
            Smash shark m/3674
            HPI 4life

            Comment


            • #7
              Jeg har vert veldig nøye. Snodig. Får skru dem fraverandre å prøve igjen. Må være noe annet galt en oljen

              Comment

              Working...
              X