Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem med Traxxas slash 4x4 LCG

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problem med Traxxas slash 4x4 LCG

    Hei.

    Har et problem etter kjøring en stund, skjedde første gangen i går og igjen idag etter 40min.

    Den går helt fint uten ulyder eller noe, brått så kutter den da jeg bytter batteri og skrur den på igjen så lyser det bare i noen sekunder før den dør igjen om jeg prøver å gi gass med engang så går den en meter så full stopp.


    Den fungerte fint idag men samme problemet igår.

    https://vimeo.com/194176174


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  • #2
    høres jo ut som at det er tomt for strøm?
    Tom I. Arntsen - Radiostyrt.no - Modellflynytt.no - Modellsalg.no
    - NiceShot.no

    Comment


    • #3
      Originally posted by xilian
      høres jo ut som at det er tomt for strøm?
      Ja, men da jeg bytter til nytt oppladet batteri så skjer det samme.

      Esc bare lyser grønt i 3 sekunder før den slukker igjen.


      Sent from my iPhone using Tapatalk

      Comment


      • #4
        Sjekket over alt av kontakter etc? Kan det være dårlig kontakt?
        Hva sier laderen om batteriet ditt. Er alle celler rundt 4.2 når du er ferdigladet?

        ESC er vel vanntett og alt, så burde jo ikke være noe problem med vann heller
        Tom I. Arntsen - Radiostyrt.no - Modellflynytt.no - Modellsalg.no
        - NiceShot.no

        Comment


        • #5
          Originally posted by xilian
          Sjekket over alt av kontakter etc? Kan det være dårlig kontakt?
          Hva sier laderen om batteriet ditt. Er alle celler rundt 4.2 når du er ferdigladet?

          ESC er vel vanntett og alt, så burde jo ikke være noe problem med vann heller
          Gått over alle kontakter og alt ser bra ut.
          Kjørte ut et NiMh batteri igår uten samme trøbbelet, mulig det var tilfeldig gi er et merkelig problem..

          Har Traxxas multi lader den sier ingenting og cellene, har en lipo checker på vei i posten.

          Mulig det bare er batteriene?
          De er typ 2mnd gamle lader etter hvert bruk og ladet på "store" når jeg ikke skal kjøre på et par dager. Blir batteriene ødelagte så fort?


          Sent from my iPhone using Tapatalk

          Comment


          • #6
            tja.. hvis du bruker dem feil, så varer dem ufattelig kort tid.
            Anbefaler å lese denne artikkelen --> http://www.modellflynytt.no/content.php/277-lipoguide

            Sjekk om "lademønsteret" ditt er i henhold til det det bør være
            Tom I. Arntsen - Radiostyrt.no - Modellflynytt.no - Modellsalg.no
            - NiceShot.no

            Comment


            • #7
              Hei.

              Da har jeg testet batteriene mine og kjøpt et nytt 2c batteri idag. Samme problemet.
              Noen som har en formening om hvor jeg bør begynne å feilsøke?


              Sent from my iPhone using Tapatalk

              Comment

              Working...
              X