Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fullstendig druknet motor?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fullstendig druknet motor?

    Hei.
    Skulle starte hyper`n her i dag og den ville ikke starte.
    Hadde blåst fuel til forgasseren og gløder og plugg var i orden.
    Likevel ville den ikke starte.
    Så skrudde jeg ut pluggen og der boblet det ganske heftig.. Det har skjedd før.. Driver fortsatt med innkjøring. Er det mulig at jeg gir den alt for mye og at pluggen bare klarer å varme opp fuelen så den koker?
    Carl Fredrik Bye Rusten
    1/8 Offroad: Jammin X1CR Team Factory, Go-Tech motor, Rapicon Fuel

  • #2
    Hadde visst blåst for mye fuel inn i motoren. Dermed ble det mye trykk, derav bobler.
    Startet motoren nå, den gikk veldig ujamt med gløder og uten gløder bare stoppet den.
    Da leanet jeg HSN litt, og etterhvert ganske mye. Hjalp ikke å leane, så det var ikke pga. for mye fuel. Økte også trimmen på sender, hjalp ikke nevneverdig.
    Da er det vel helst pluggen?
    Har ingen ekstra plugger akkurat nå så jeg får ikke testet igjen før til helgen...
    Carl Fredrik Bye Rusten
    1/8 Offroad: Jammin X1CR Team Factory, Go-Tech motor, Rapicon Fuel

    Comment


    • #3
      Sett inn ny plugg. Skru ut HSN til fabr.innst. og start derfra.
      Xray T2 009, Shepherd, Team C TC02, Futaba
      www.adamsracing.co.uk
      sigpic

      Comment


      • #4
        OkOK
        Takker for svar.
        Carl Fredrik Bye Rusten
        1/8 Offroad: Jammin X1CR Team Factory, Go-Tech motor, Rapicon Fuel

        Comment

        Working...
        X