Announcement

Collapse
No announcement yet.

Referat fra møtet hos Hobbyco 4. januar

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Referat fra møtet hos Hobbyco 4. januar

    Referat fra møte hos HOBBYCO
    Asker 4. januar 2011

    Vi var en gjeng på 12 stykker som møtte opp denne tirsdagskvelden. Målet for møtet var å lodde stemningen for en RC-klubb som dekker Asker/Bærum, Røyken, Lier, Drammen.

    Geografisk spredning
    Av de fremmødte var det:
    3 fra Bærum
    3 fra Røyken
    2 fra Asker
    3 fra Lier
    1 fra Tyristrand

    Omtrent samtlige fremmødte visste om andre RC-folk som også var interessert. Det antas å være et potensial for en tilstrekkelig stor medlemsmasse i dette området.

    Ulike disipliner, 1/8 offroad som fellestrekk
    Det samlende punktet for denne gjengen er tydeligvis 1/8 offroad, 11 av 12 kjører dette. Interesseområde for gruppen fordeler seg slik:

    1/8 Offroad:_______11 stk
    1/10 Offroad:_______5 stk
    Large Scale:________3 stk
    Drifting:___________2 stk
    Crawling:__________2 stk
    Onroad:___________1 stk
    Short Course:______1 stk
    Mini Z:____________1 stk


    Oppsummering av diskusjonene:
    For å danne klubb må vi
    a) være tilstrekkelig mange interesserte, konkret antall ble ikke definert.
    b) ha et sted å være.

    Ganske tidlig på møtet kom vi inn på det sporet som Rune Karlsen holder på å kjøre i NMK Lier. Det virket som det var enighet i gruppen på at det er denne linjen vi må forfølge, samle våre krefter mot ett felles mål, nemlig NMK Lier RC.

    NMK Lier RC
    Rune Karlsens planer er helt nydelige, og de går ut på å opprette en RC-avdeling i NMK Lier. Intensjonen er å bygge en 1/8 offroadbane på et nyopprettet område i direkte tilknytning til NMK Liers anlegg. RC-avdelingen skal kunne benytte eksisterende byggningsmasse, og det ble også luftet ideer om å lage innendørsbane her.

    For å tilfredsstille LS-folket ble knattekrossbanen nevnt som en mulig arena i tillegg til et nærliggende grustak. Short Course, som er en voksende gren i Norge, skal kunne benytte 1/8-banen.

    Tilbudet i NMK Lier RC skal være et lavterskeltilbud med fasiliteter av høy internasjonal standard. Det er en målsetting det står respekt av! Det borger for muligheten til rekruttering av nye folk til RC-sporten, og det gir ambisiøse førere muligheten til å satse skikkelig.

    Fremdriftsplan
    I følge Rune Karlsen er styret i NMK Lier positive til planene om RC-avdeling. Kommunen er også med på leken og ser det positive i at man får fler-bruk av anlegget. Det er en del brikker som skal på plass og papirmøllen skal kverne noen runder slik at det formelle kommer i orden.

    - En målsetting kan være at det til sesongen 2012 kan være et anlegg på plass.
    - Målet for medlemsmassen er 500 betalende medlemmer innen 3 år fra åpning av banen.

    Hva gjør vi nå?
    Buller´n som initierte dette møtet hadde et ønske om å danne et miljø, få samlet en gjeng som kan treffes, kjøre sammen, drikke kaffe, juge og ha det gøy. Samtlige tilstede ønsket det samme. Temakvelder ble også nevnt som et positivt og interessant samlende tiltak.

    Spørsmålet er jo da hvor vi skal møtes/kjøre. Når NMK Lier RC er på plass så gir jo disse svarene seg selv, men inntil videre så får vi bare benytte forumet for å
    a) invitere til kjøretreff
    b) lufte tanker og ideer om RC-klubb

    Rune Karlsen skal sjekke ut muligheten for å kjøre på NMK Lier sitt område om vinteren.

    Buller´n jobber videre mot Asker kommune for å se på muligheten til å få et område å kjøre på, men som sagt tidligere i tråden vil det nok være fornuftig å samle kreftene om å bygge opp ett anlegg og ikke to. Det er det imidlertid ikke jeg som skal avgjøre så vi får bare holde kontakten her på forumet, og så blir veien til mens vi går.

    Videre rekruttering
    Vi var nå 12 stykker på møtet. En bra start! Jeg lager nå en liste hvor man kan melde sin interesse samt krysse av for hvilken disiplin man er interessert i. Denne listen, som foreløpig altså har 12 navn, blir lagt ut i Hobbyco sine lokaler i Asker.

    Når det gjelder forumdelen så bør vi vel ha en liste her også. Kanskje vi skal starte en interessert tråd? Her kan vi liste opp navn, alder og hvilke disipliner man kjører.

    Er det noen viktige punkter jeg ikke har fått dekket fra møtet så gi beskjed så redigerer jeg referatet.
    sigpic Kenneth Skulstad
    70 mod. med dilla på Tamiya: Pajero, Blackfoot, Brat, SRB, M38, FAV, WW2, High-Lift, Grasshopper, Lunchbox, Street Rover, XR311, Stadium Blitzer, Hotshot, F-150, CC-01, CR-01, TT-01, M-chassis, TLT, F103RM, FF-03 Volvo 850. Traxxas: Slash 4x4, Slash XL-5, E-Maxx, Stampede. Venom Creeper. Axial: SCX10.

(RS) Radiostyrt.no Statistics

Collapse

Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 0
Welcome to our newest member, Erik-M.
Working...
X