Announcement

Collapse
No announcement yet.

Introduskjon av FE under NMSBF

Collapse
X
Collapse
  •  

  • Introduskjon av FE under NMSBF

    Da har NMSBF avholdt årsmøte hvor vi på slutten hadde en lang og god diskusjon rundt emnet elektro racing. Jeg noterer meg at mange er imot/har lite til overs for elektro. Likevel er alle klubbene enige om at det er en gren vi bør ta en hensyn til og vi bør gi den mulighet til å blomstre.
    I praksis betyr dette at jeg har fått lovnader fra alle organiserende klubber om at de iallefall ikke skal motarbeide oss som ønsker å tømme noen ampere rundt bøyene.

    Måten vi nå drar dette igang på vil være at vi kjører FE som en slags promoklasse i 2010, det vil si at vi har 5 race på å finne ut om FE har livets rett under NMSBF. I løpet av denne sesongen må vi som har interessen danne en gruppe som kan ta dette videre. Det er på det rene at vi ikke kan intergrere flere klasser i samme race helg som FSR klassene kjøres.
    Dersom oppmøte etter 2 - 3 race er begredelig vil jeg allerede da vurdere og trekke hele FE`n bort slik at vi ikke skal belemre FSR klassene med unødig bruk av tid.

    For å få litt intens racing skal vi nå i starten kjøre på en liten firkantbane som blir lagt ut inni vår vanlige ovalbane. Iallefall første race kommer til å bli kjørt uten runde telling, vi må få litt varme i trøyene og se hvordan dette drar i vei. Vi vil ha normal klokkestart.

    I utgangspunktet er det ment å kjøre med båter i størrelseorden 65 - 80 cm og maks 4S lipo. Men alle som har en elektrobåt og har lyst til å være med er velkommen samme hva slags båt de har. Det viktigste er at dere stiller opp og finner ut om dette kan være noe å fortsette med.
    Jeg henstiller til alle om å spre dette budskap slik at vi når så mange som mulig.
    Promoen vil foregå på søndag hvor vi prøver å få kjørt 4 heat a 4 - 5 minutter. Dere bør ha minimum 2 kjøre pakker da 2 og 2 løp vil bli kjørt fortløpende
    Det vil ikke bli avkrevd noen startkontigent, men det må løses engangslisens (150 kr) i NMSBF. Dersom man vil være med flere enn 2 ganger lønner det seg med full lisens. (300 kr)
    Terminlister blir lagt ut på www.nmsbf.org der vil det også komme mer informasjon.
    I tillegg kan alle som er interessert kontakte meg på mail jmarkset@fokus-as.no dersom dere har spørsmål rundt dette.

    Jeg håper så mange som mulig vil benytte seg av denne muligheten til dra igang et spennende raceformat!

    • Kenneth Riisa
      #1
      Kenneth Riisa commented
      Editing a comment
      Hei dette er meget gode nyheter Skal gjøre mitt ytterste på å få blåst støv av noen Almost førere. Dette må bare bli bra.

    • Haralde66
      #2
      Haralde66 commented
      Editing a comment
      Originally posted by Kenneth Riisa
      Hei dette er meget gode nyheter Skal gjøre mitt ytterste på å få blåst støv av noen Almost førere. Dette må bare bli bra.
      Hva er status nå?

    • Thombis
      #3
      Thombis commented
      Editing a comment
      Hei hei
      Jeg vil være med har dette været eller skjer det denne lørdag ?? og evt hvor er det henne ??

      Mvh Thombis
    Posting comments is disabled.

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

  • Båtnyhet fra Kyosho.
    by emix
    Da er det på gang to nye el-båter fra Kyosho. Båtene de har kommet ut med er børsteløse versjoner av Airstreak Ep og Twinstorm Ep, og båtene blir nå kallet Airstreak VE og Twinstorm VE. Båtene er meget prisgunstige, og dem kommer i Kyosho butikkene tidlig i sommer.

    Airstreak VE. Den nye Airstreak VE vil uten tvil bli en perfekt båt for nybegynnere som ønsker mye moro, og lite vedlikehold. Båten blir drevet av en 12t 3000kv børsteløs motor fra Orion, som gir minimalt med vedlikehold og ma...
    23 March 2010, 13:37
  • Introduskjon av FE under NMSBF
    by Jørn Markset
    Da har NMSBF avholdt årsmøte hvor vi på slutten hadde en lang og god diskusjon rundt emnet elektro racing. Jeg noterer meg at mange er imot/har lite til overs for elektro. Likevel er alle klubbene enige om at det er en gren vi bør ta en hensyn til og vi bør gi den mulighet til å blomstre. I praksis betyr dette at jeg har fått lovnader fra alle organiserende klubber om at de iallefall ikke skal motarbeide oss som ønsker å tømme noen ampere rundt bøyene. Måten vi nå drar dette igang på vil være...
    8 March 2010, 10:04
Working...
X