Announcement

Collapse
No announcement yet.

4 timers RTR løp Buggy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 4 timers RTR løp Buggy







    INVITERER TIL 4 TIMERS RTR BUGGYLØP

    Sted: Offroad hagebanen i Homborsund

    Tid: Lørdag 28. Juni kl. 12.00. Hvis regn så utsettes løpet til søndag 29. Juni kl 12.00

    Tidsskjema: Alle MÅ møte kl. 12.00. Da skal vi ha førermøte å gå igjennom detaljer og svare på spørsmål. Kl. 12.30 vil laginndelingen være klar og man kan gå sammen og lage en slagplan for løpet. Selve startskuddet for åpning av RTR bilen blir kl 13.00. Slutt kl 17.00. Det laget som klarer flest runder på 4 timer har vunnet. Vinnerlaget beholder alle bilene som ble brukt i løpet.

    Påmelding skjer ved at man betaler inn 500,- til KMBK sin konto #3000.13.87371. Husk å merke innbetalingen med ”4 timers løp”. Gå deretter inn via påmeldingsskjemaet på sidene våres og meld deg på på vanlig måte.

    500,- går til å dekke utgiftene til innkjøp av biler. KMBK har allerede kjøpt inn biler til 6 lag. Det skal være 4 deltakere på hvert lag. Dvs. at vi kun har plass til 24 deltakere til sammen. Da betyr det førstemann til mølla. Påmeldingen blir først godkjent når innbetalingen er registrert. NB! Påmeldingsfristen går ut 15. Juni.

    Vi skal kjøre Thunder Tiger EB4-S2 RTR biler. Disse blir levert av Elefun til en utrolig rimelig pris. Se her for mer info om bilen. Elefun leverer også alt av forbruksmatriell, dvs. fuel, plugger, filter, olje, reservedeler, batterier osv. til hyggelige priser.

    Måten det vil bli gjort på er følgende: hvert lag vil få utlevert en bil i forseglet pakke. Denne åpnes når startskuddet går. Hvert lag vil få utlevert en eske med forbruksmatriell. I den esken så kan hvert lag ta og bruke hva de vil under hele løpet. Oppgjøret for esken vil etter løpet bli innkrevd fra hvert av lagene. Når det gjelder reservedeler så er det jo litt avhengig av kjørestil om hvor mye hvert av lagene trenger Det vil da være en felles delekasse hvor man kan hente deler etter behov. Oppgjøret for deler som er tatt fra esken vil også bli innkrevd etter løpet er fedig.

    Det skal da ikke være nødvendig å ta med seg utstyr, da alt dette SKAL brukes originalt fra esken. Løpet er ment å være en sosial opplevelse for en rimeligst mulig penge. KMBK legger ikke opp til å tjene noen penger til klubbkassa på dette løpet. Low Budget Racing på sosialt nivå er nøkkelordet.

    Vi kommer til å sette opp lagene slik at det blir likt fordelt. Dvs. at man melder seg på som enkeltperson og hvem man kommer på lag med får man ikke vite før løpet går i gang. Det vil på forhånd bli valgt Lagkaptein til hver bil og så vil resten av deltakerne bli likt fordelt. Dette for å unngå at de 3-4 beste havner på samme lag. Hver Lagkaptein vil stille med verktøy, skruer og annet småtteri.

    Inndeling av oppgaver skal skje på følgende vis. Alle deltaker vil få ett nummer. Eks. 1, 2, 3 og 4. Bytte intervaller blir på 20 min. Nr 1 kjører, nr 2 mekker, nr 3 er påsetter og nr 4 har pause. Dette roteres da ved hvert 20 minutt slik at alle får kjøre like mye.

    Lurer du på noe, ta kontakt post@kmbk.net

    VEL MØTT!
    TEAM ELEFUN

  • #2
    Hadde vært morsomt om det hadde blitt arrangert noe slikt igjen

    Comment

    (RS) Radiostyrt.no Statistics

    Collapse

    Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 0
    Welcome to our newest member, Erik-M.
    Working...
    X