Announcement

Collapse
No announcement yet.

NY Offroadbane i Kristiansand

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NY Offroadbane i Kristiansand

    Heisan alle offroadfrelste. Nå er vår nye bane i Kristiansand "nesten" ferdig. Dvs at det mangler ett element eller to som vi skal forandre på.
    Vi arrangerte Klubbmesterskap der 21. oktober og det gikk kjempebra. Dere kan se video fra løpet her. http://www.youtube.com/watch?v=BnNoomneZMs

    Vi har mekkeplass til ca 15 stk inni containeren og til 30 stk på utsiden. Lys inni container, ladebenk og ikke minst FLOMLYS over hele banen. Lyskastere på container som lyser utover banen slik at det ikke blir skygge eller at man blir blendet. Funker knallbra. Dekket er kunstgress og er nok mest beregnet for 1:8 buggy. Men det er fullt mulig å kjøre Short Course, monster eller stadiumtruck. 1:10 elektro buggy kan kanskje bli litt liten, men det er bare å prøve. LS biler ikke tillatt. Om det regner eller snør spiller ingen rolle, her kjører vi uansett vær. Kiosk er åpen så lenge det er trening for de som kjører motorcross. I tillegg så er det Dolly Dimples, Peppes, Burger King og MacDonalds kun 500m unna. Dolly og Peppes bringer mat til banen.

    Banen er åpen 24 timer i døgnet. Alle dager i uken. Så om man har fått modellbil til jul, så er det ingen grunn til å vente til helligdagene er over . Den ligger nærmere bestemt inne på området til Motorcrossklubben i Skibåsen i Sørlandsparken. 500 m fra Dyreparken.

    Som regel så er det flest folk der på tirsdager, torsdager og i helgene. Er du nybegynner så ikke nøl med å spørre. Vi hjelper alle som trenger det.
    Hva krever vi tilbake? Kun at du rydder etter deg og meld deg gjerne inn i klubben om du synes det er gøyest å kjøre på bane. Mer info på www.kmbk.net Vi er også på facebook.
    Vi skal også arrangere flere løp på banen i vinter. KMBK har eget telleranlegg, lydanlegg og 4 pc skjermer så alle kan følge med på hvordan det går under løpene. Følg oss på face eller meld deg inn i klubben så mottar du info om felleskjøringer, løp osv på mail. Vi skal gjøre mye mer frem til våren. Bla. male, mer gjerde, tak over mekkeområdet, flere mekkebord, justere elementer/layout osv...

    Velkommen til Kristiansand Modellbilklubb.
    TEAM ELEFUN

  • #2
    Glimrende, må snart opp dit igjen. Den har utviklet seg raskt

    Comment


    • #3
      På tide at "norges største" klubb fikk seg bane igjen
      Jon Rune Fladmark 1980
      Søgne/Kristiansand,
      Team Smallsize, Team Losi 8ight 2.0, Spektum DX3S, Team Losi Fuel

      Comment

      (RS) Radiostyrt.no Statistics

      Collapse

      Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 2
      Welcome to our newest member, Erik-M.
      Working...
      X