Announcement

Collapse
No announcement yet.

NORDISK 1:10 Touring Modified 31.05-01.06/2014

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NORDISK 1:10 Touring Modified 31.05-01.06/2014



    Hei alle rc-venner !

    Lørenskog Modellbilklubb, arrangør av Nordisk Mesterskap 1.10 Touring Modified, meddeler med dette at enhetsdekk allikevel IKKE vil bli benyttet. Dette innebærer at det er fritt valg av merke hjul. Det vil således heller ikke bli salg av hjul på stevnet. Deltagere som har forhåndsbetalt for 1 sett hjul (kr 250,00), vil snarest bli refundert dette beløpet.

    Hvorfor dette ?

    Jo, i skrivende stund er 13 førere påmeldt, og disse er norske førere. Vi tror det vil bli +/- 30 førere fra Norge, men med kun 13 påmeldt så langt, og INGEN fra de øvrige nordiske landene, sprer usikkerheten seg. Hjul måtte vi ha bestilt fra leverandør innen denne uken, men med usikkerheten om løpet lar seg gjennomføre som Nordisk Mesterskap grunnet TREG påmelding …., vil/kan vi ikke utsette oss for å ”brenne inne” med kanskje 150 runder med hjul !
    LMBK synes egentlig dette er bare trist, vi forsøkte virkelig å gjøre det enklere for deltagerene mtp dekkvalg og tilgjengelighet. Men må bare innse at historien gjentar seg, altfor mange sitter ”på gjerdet” og venter og ser og venter og ser …… skal, skal ikke ….. Og hvor er førerne fra de øvrige nordiske landene ? Seksjonen/forbundet har stresset sine kollegaer/førere i de andre landene, men til ingen nytte så langt.
    Vi håper selvsagt fortsatt på et vel gjennomført Nordisk Mesterskap i ekte LMBK-ånd, med MANGE deltagere fra inn- og utland 

    PS: Dere som nå melder dere på og får registrert påmelding uten å forhåndsbetale via PayPal, betaler ved registrering på løpsdagen. Vi vil forøvrig snarest korrigere startkontingenten til kr 250,00. Tilleggsregler samt offisiell invitasjon vil også snarest bli endret.

    Dette med aksept fra NMF/Seksjonen.

    Mvh
    Lørenskog Modellbilklubb
    Styret/Løpsledelse
    Trygve Bull Freng/58
    www.lmbk.no
    XRAY NT1, XRAY X12, XRAY T4, ARC R10-W.

(RS) Radiostyrt.no Statistics

Collapse

Topics: 39,683   Posts: 440,447   Members: 18,929   Active Members: 2
Welcome to our newest member, Erik-M.
Working...
X