Announcement

Collapse
No announcement yet.

HSP backwash

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • HSP backwash

  Hei lurer på nitrobil kjøp. skal ha en buggy.
  Titta litt rundt nå å oppdaga inne på hobbex at de har en komplett HSP backwash til 1500,-

  http://www.hobbex.com/no/artiklar/hsp-backwash-1_10-metanol.html#Info

  Er dette en bra nybegynnerbil? eller bør jeg gå opp i pris å kjøpe fks hpi ?

  Noen forslag? vil helst at det ikke skal koste skjorta

 • #2
  Noen hundrelapper mer så kan du sikkert finne en pent brukt 1/8 merkevare på finn som vil gi langt mere valuta for pengene (kyosho/mugen/xray/evt. også hpi vorza/d8~ for god herjebil). Spesielt innen nitro, vil en billig hsp/bsp kunne bakfyre med unødig frustrasjon og kvalme i form av dårlige komponenter og uforventede kostnader på deler som samlet kunne kjøpt en bedre bil i utgangspunktet. HPI er bedre og vil duge til herjing på sand og parkeringsplass, men da nærmer du deg også priser som kan gi konkurransebil som tilfeldigvis passer utmerket som meget sterke herjebiler med sine arvede egenskaper for hard banekjøring. Alt kommer ned til hva du ønsker, denne hobbyen vil koste deg penger uansett om interessen får tak.

  Har du eksepsjonelt god tålmodighet og liker veldig godt å skru, kan du sikkert likevel få litt glede ut av en billigbil før du går videre til noe bedre, f.eks. for å finne ut hvordan RC komponenter fungerer og om det virkelig er noe for deg. Det blir litt som elektrisk verktøy, kjøper du det billig så må du samtidig være åpen for at det fungerer og oppfører seg som noe drit, og det blir en personlig mening om det likevel gjør jobben man vil, f.eks. bare for å lære. I kombinasjon med råder jeg å være åpen for å dumpe bilen hvis du ikke er fornøyd med den og kjøp noe annet/bedre så fort du når problemer.

  Noe av den beste verdien billige biler har er antagelig at man kan lære fullstendig hvordan ting fungerer, for så å forske på enkeltkomponenter og bygge en bil fra kit fra grunnen opp i etterkant som er noe av det gøyeste du kan gjøre, gleden av å kjøre noe selvbygget er også stor. Om du kun vil kjøre og ikke skru eller bygge, er HPI og Traxxas fine merker for tut og kjøring med kompromiss midt i sjiktet mellom kostnad og kvalitet.

  Comment


  • #3
   Oki takk for bra svar mister!

   Leter og leter på finn i Østfold området etter en kjøreklar buggy 1/10 eller 1/8.
   Men er ingen...
   Noen her som vet om noen eller noen andre sider å sjekke så gjerne slik ut

   Comment

   (RS) Radiostyrt.no Statistics

   Collapse

   Topics: 39,674   Posts: 440,470   Members: 18,894   Active Members: 35
   Welcome to our newest member, Micke.
   Working...
   X